Macam-macam ada – Z Ibrahim – A Ibrahim – Tun M – M Yassin dll


Zaid Ibrahim

UPDATE : Surat perlatakan Zaid Ibrahim di tolak oleh Perdana Menteri dan diarahkan bercuti selama seminggu.

Datuk Zaid Ibrahim, yang mengkritik kerajaan kerana menggunakan ISA minggu lepas, telah menyerahkan surat peletakan jawatan sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri sebentar tadi. Itu hak beliau kita perlu menghormati kehendak beliau.

Tun Mahathir

Sementara itu keahlian Tun untuk menyertai UMNO kembali perlu dikaji semula dan ini amat penting kerana Tun sebagai orang yang penting dalam UMNO seharusnya menunjukkan sikap dan contoh yang baik kepada seluruh ahli UMNO dan jangan mengaggap UMNO sebagai sebuah hotel, suka datang tak suka keluar.

Muhyiddin Yassin

Muhyiddin Yassin pula menyerahkan kepada Pak Lah untuk menentukan akan kedudukan beliau, seharusnya Muhyiddin sendiri perlu meletakan jawatan kerana sesaorang yang tidak suka kepada bos, dialah yang patut meletakan jawatan dan bukan bos yang meletakan jawatan kerana seorang dari satff tidak suka kepada Bos.

Anwar Ibrahim

Anwar Ibrahim pula, pasti gagal untuk menubuhkan kerajaan esok 16 Sept den kini cuba memujuk penyokong beliau pada perhimpunan malam ini dan akan memutarkan lagi dailog-dailog cerita hindinya untuk menipu lagi penyokong beliau, syabas kepada penyokong beliau yang membenarkan Anwar melembukan mereka.

Pemimpin PKR di Taiwan

Huh …..bodoh bodoh aja. Mereka diperbodohkan oleh pemimpin BN apabila mengejar hotel kosong dan akhirnya terkandas dalam taufan. Tindakan terdesak Anwar tiba-tiba menjadi satu tindakan bodoh yang tidak terancang. Hidung tak mancung pipi tersorong-sorong. Kalau benar mereka mahu menyertai PKR tentu mereka akan menunggu pemimpin ini di Taiwan. Mereka meninggalkan Taiwan tanpa memberitahu dan dengan gelak ketawa membodohkan pemimpin -pemimpin Keadilan ini. Sian………

Sumber : KPMU.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: